-

Πιστοποίηση ISO 9001

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ: Πιστοποίηση ISO 9001 Πιστοποίηση ISO 9001 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ: Η εξέλιξη της ποιότητας και η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές αποτελούν θεμέλιο για κάθε οργανισμό που επιδιώκει την επιτυχημένη λειτουργία του.



Πιστοποίηση ISO 9001

Το ISO 9001/2008 είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση που διασφαλίζει την ικανότητα ενός οργανισμού να διαχειρίζεται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων. Η εξέλιξη της ποιότητας και η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές αποτελούν θεμέλιο για κάθε οργανισμό που επιδιώκει την επιτυχημένη λειτουργία του. Η ΔΙΚΤΥΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι σήμερα η μοναδική ιδιωτική επιχείρηση ερευνητών που έχει επιτύχει την πιστοποίηση ISO 9001/2008 στην Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την αριστεία στις υπηρεσίες της.

Η ποιότητα, στο πλαίσιο του ISO 9001/2008, ορίζεται ως η συμμόρφωση σε προδιαγραφές και πρότυπα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ικανότητα του οργανισμού να παρέχει προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες προδιαγραφές και προσδοκίες των πελατών του.

Το ISO 9001/2008 απαιτεί από τον οργανισμό:

  1. Να καθορίσει γραπτά τον τρόπο λειτουργίας του.
  2. Ο τρόπος αυτός να είναι σύμφωνος με συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας.
  3. Να αποδείξει ότι λειτουργεί συνεχώς σύμφωνα με τον καθορισμένο τρόπο λειτουργίας.

Στην περίπτωση των υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνητών, η πιστοποίηση ISO 9001/2008 εφαρμόζεται με τη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης υποθέσεων που καλύπτει τις πολλαπλές απαιτήσεις των υποθέσεων που αναλαμβάνονται. Το σύστημα αυτό προσαρμόζεται σύμφωνα με τις αρχές της εμπιστευτικότητας, της ευαισθησίας και του επαγγελματισμού, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Η επιπλέον αξία που προσφέρουμε ως υπηρεσία ιδιωτικών ερευνητών βασίζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό, δίνοντα ς έμφαση στη συνεργασία και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.